Sarantis Worldwide

Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της εκλογής από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 31 Μαΐου 2022, ως μελών της Επιτροπής Ελέγχου, των κκ. Χρήστου Οικονόμου του Ιωάννη και Ειρήνης Νικηφοράκη του Μάρκου, ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, και του κ. Ιωάννη Αρκουλή του Μιχαήλ, μη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Ορκωτού  Ελεγκτή Λογιστή, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ. 44 του ν. 4449/2017,  τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, κατά την συνεδρίαση της 02 Ιουνίου 2022, αποφάσισαν τον ορισμό του κ. Αρκουλή Ιωάννη του Μιχαήλ, ως Προέδρου αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

• Ιωάννης Αρκουλής του Μιχαήλ, Προέδρος της Επιτροπής Ελέγχου,
  • Χρήστος Οικονόμου του Ιωάννη, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου,
  • Ειρήνη Νικηφοράκη του Μάρκου, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου είναι ανεξάρτητη επιτροπή, καθώς αποτελείται από δύο ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένα τρίτο ανεξάρτητο πρόσωπο και η θητεία της αρχίζει από την εκλογή της και λήγει κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει εντός του 2023.

Ανακοίνωση εκλογής προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και συγκρότησης της Επιτροπής Ελέγχου σε σώμα (117,6KB)

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ» της 20ης Δεκεμβρίου 2023

Η εταιρεία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ» ανακοινώνει ότι στις 20 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Σε αυτήν παρέστησαν, είτε αυτοπροσώπως είτε νομίμως εκπροσωπούμενοι, 170 μέτοχοι εκπροσωπούντες 58.